Samen Sparen voor je club
Samen Sparen

Disclaimer

De site www.winwinweken.com is eigendom van DGN retail B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van Malkenschoten 80. DGN onderhoudt deze website. DGN retail B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08158323. Het BTW-nummer is NL8178.39.409.B.01. Voor meer informatie over DGN retail B.V. verwijzen we je naar de volgende website: www.dgnretail.nl

Privacy beleid

Wij respecteren de privacy van jou als gebruiker van onze website en zorgen ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Verstrekte persoonsgegevens van de sitebezoeker worden opgenomen in een gegevensbestand van DGN retail en zullen door DGN retail vertrouwelijk worden behandeld. Deze informatie wordt gebruikt om je later te contacteren voor marketingdoeleinden. De informatie zal alleen intern gebruikt worden en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciƫle doeleinden.

Persoonsgegevens

Conform de wet Bescherming Persoonsregistratie hebben wij onze registratie van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag onder nummer m1549579.