Speelautomaten inspireren jong en oud. Velen zouden graag een machine thuis hebben of er geld mee verdienen. Hier vindt u alles wat u moet weten over het kopen en opstellen van speelautomaten.

Speelautomaten in een amusementshal.

U wilt een gokautomaat kopen en die thuis opstellen of er geld mee verdienen? Er zijn een aantal zaken waarmee rekening moet worden gehouden en intensief onderzoek is noodzakelijk. Wij hebben dit al voor u gedaan en in dit artikel hebben wij alle belangrijke informatie over het kopen van speelautomaten.. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen particulier en commercieel gebruik in Nederland. U moet zich dus grondig informeren en ons gedetailleerd verslag zal u daarbij goed van pas komen.

Speelautomaten kopen voor uw huis

Gokautomaten kopen en ze in uw eigen huis of flat opstellen is in Nederland geen probleem. Er is geen wet die verbiedt dat de uitsluitend voor privégebruik verbiedt. Juridisch zult u dus geen hindernissen tegenkomen, maar er zijn nog wel enkele punten waarmee u rekening moet houden:

De keuze bij het kopen van speelautomaten is beperkt en u zult niet in staat zijn moderne automaten te kopen. Deze zijn alleen te vinden in landgebaseerde speelhallen en worden rechtstreeks van de fabrikant aan de exploitant verhuurd. Daarom heb je alleen de kans om om oudere, buiten gebruik gestelde of klassieke speelautomaten te kopen.

Dit is ook te wijten aan het feit dat de ontwikkelaars van verkoopautomaten en software alleen werken met aanbieders die een overeenkomstige licentie hebben. Als privé-persoon kan men dit echter niet verkrijgen, en daarom moet men ook zich te houden aan de wettelijke voorwaarden moet.

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer u speelautomaten in uw huis installeert, moet u zich houden aan de Duitse wetten en er zijn zeer duidelijke regels. Illegaal gokken is een strafbaar feitDaarom is het u niet toegestaan geld te verdienen met de gokautomaat die u hebt ingesteld. U bent er verantwoordelijk voor dat de machines uitsluitend voor privé-doeleinden worden gebruikt.

Vreemden mogen geen toegang hebben tot de speelautomaten thuis, en zeker niet tot niet met echt geld spelen. Hieronder vallen ook toernooien voor niet-geldprijzen of andere prijzen. Als je hierop betrapt wordt, zal het niet bij een waarschuwing blijven. Naast de boete zult u ook belastingen moeten betalen.

Voorwaarden voor de installatie van particuliere speelautomaten:

 • Alleen voor privégebruik
 • Geen toegang voor vreemden
 • Niet spelen met echt geld
 • Winsten in natura zijn verboden
 • Waar kunt u speelautomaten kopen?

  Nu wij hebben verduidelijkt of u een gokkast mag plaatsen, rijst de vraag waar u ze kunt kopen. Ons onderzoek heeft aangetoond dat je altijd U doet er goed aan naar een gespecialiseerde winkel te gaan.. Daar kunt u niet alleen op uw gemak rondkijken, maar ook de experts om hulp vragen en verschillende modellen onderzoeken. De machines met retro-look zijn bijzonder populair bij Duitse verzamelaars.

  Online speelautomaten kopen is ook een optie die u moet overwegen. Niet alleen op Amazon, maar vooral er is een grote selectie op eBay van de meest uiteenlopende apparaten. U moet echter nagaan of de functionaliteit beperkt is en hoeveel een reparatie zal kosten. Het is ook raadzaam de bedrading en printplaten te controleren. De prijs-kwaliteitverhouding en veilig vervoer zijn ook aspecten die u zeker in het oog moet houden.

  De alternatieven voor de klassieke toestellen

  Mocht u niet kunnen voldoen aan de eisen voor het plaatsen van speelautomaten, bijvoorbeeld omdat u de ruimte niet heeft, dan kunnen wij u alleen het volgende aanraden kijk eens naar de Duitse online speelhallen om een kijkje te nemen naar de Duitse online speelhallen. Zij bieden een breed scala aan spellen. Dit omvat de klassiekers zoals tafelspelen en gokkasten, maar ook moderne categorieën zoals het live gedeelte.

  De speelhallen op internet zijn niet alleen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend, maar bieden spelers in Nederland ook een breed scala aan spellen. extra aanbod zoals toernooien, een VIP- of loyaliteitsprogramma. De websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en zijn state of the art. De casino-exploitanten zijn in het bezit van een geldige Europese kansspelvergunning en voldoen aan de strenge eisen van de verantwoordelijke regelgevende autoriteit.

  Wie mag op commerciële basis speelautomaten installeren?

  Als u erover denkt geld te verdienen met het opzetten van speelautomaten, zijn er enkele aspecten die u zeker moet overwegen. Niet iedereen in Nederland mag een speelautomaat kopen of huren en deze vervolgens in zijn winkel opstellen. Alleen bepaalde soorten exploitanten krijgen hiervoor een vergunning. Etablissementen die de gastronomie als beroep uitoefenen. Dit mag geen pure afhaalmaaltijd zijn.

  In de regel wordt de vergunning voor het plaatsen van speelautomaten verkregen door Cafés, restaurants en cafés. Op dit punt hebben wij een doorslaggevende tip voor u: koop geen toestel, maar huur het rechtstreeks van de fabrikant. Het is veel goedkoper en je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatige tests, upgrades of nieuwe spellen. De beste plaatsen om heen te gaan in Nederland zijn Bally Wulff en Merkur:

  Bally Wulff Kwik
  Oproepnummer 030 290 234 117 05741 / 273 273
  Openingstijden 8 tot 17 uur. Niet gespecificeerd
  E-mail [email protected] [email protected]
  Adres Colditzstraße 34/36 12099 Berlijn Merkur-Allee 1-15, 32339 Espelkamp

  Bovendien moet u zich ervan bewust zijn dat u altijd eerst Plan voor kosten speelautomaten moeten worden gemaakt alvorens geld te verdienen met de machine. Deze omvatten het aanvragen van een installatievergunning, de maandelijkse huur aan de fabrikant, een eenmalige vergoeding, elektriciteit, BTW (19%) en vermakelijkheidsbelasting (ca. 20%). Als u toch een verkoopautomaat wilt opzetten, moet u ook de volgende punten doorlezen.

  Het uitbetalingspercentage van de machines

  De RTP-waarde (Return to Player) of het uitbetalingspercentage is een belangrijk selectiecriterium voor veel spellen. De exploitatie van speelautomaten hangt dus af van verschillende factoren. U moet zich ervan bewust zijn dat de kansen in pubs of restaurants niet dezelfde zijn. met 60-70% veel lager zijn dan in online speelhallen..

  Dit hangt af van verschillende aspecten die in aanmerking moeten worden genomen. In een internet speelhal zijn er bijvoorbeeld geen kosten voor onderhoud, huur of elektriciteit. Daarom zijn de meeste RTP-waarden ook veel hoger. Er zijn gokkasten zoals Ugga Buggah van Playtech met 99,07%. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel spelers spelen liever thuis.

  Moeten Duitse spelers belasting betalen?

  We hebben goed nieuws voor Duitse spelers: Je hoeft geen belasting te betalen over je winsten. De situatie is echter anders als u zelf een gokautomaat installeert. Dan worden verschillende heffingen opgelegd. Deze omvatten omzetbelasting, vermakelijkheidsbelasting en gewone inkomstenbelasting. In dat geval is het waarschijnlijk raadzaam een belastingadviseur te raadplegen.

  De bescherming van minderjarigen

  Net als in online speelhallen moeten exploitanten van speelautomaten de wet op de jeugdbescherming naleven. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het nemen van preventieve maatregelen tegen gokverslaving. Daarom is de Gokken in Nederland is alleen toegestaan vanaf de leeftijd van 18 jaar. De exploitanten zijn verplicht de identiteitspapieren van de spelers te controleren en minderjarigen de toegang te ontzeggen. Het Bureau Openbare Orde kan te allen tijde controles uitvoeren.

  Conclusie: Iedereen kan speelautomaten installeren

  Samenvattend kunnen we zeggen dat het niet al te moeilijk is om een gokautomaat op te zetten, zowel particulier als commercieel. Daarbij moet je alleen de relevante voorschriften moeten worden nageleefd en niets zal je speelplezier in de weg staan. Als u nog twijfelt, raden wij u aan een belastingadviseur om advies te vragen. Particulieren kunnen zo nodig advies inwinnen bij een advocaat.

  FAQ – de meest gestelde vragen en antwoorden

  In ons zeer gedetailleerde verslag over het opzetten van speelautomaten, hebben wij behandelde veel verschillende onderwerpen. Opdat de belangrijkste feiten niet verloren gaan, hebben wij hier de meest gestelde vragen voor u beantwoord.

  🤚 Hoeveel speelautomaten mag ik opstellen?

  Niet alleen de bedrijven die speelautomaten mogen plaatsen zijn aan strenge regels onderworpen, maar ook de het aantal is dienovereenkomstig beperkt. Er kunnen tussen twee en drie eenheden worden opgezet. Wie dat mag doen, kunt u lezen in ons gedetailleerde verslag.

  Wat heb ik nodig om speelautomaten te installeren?

  Deze vraag hangt af van de vraag of u als particulier speelautomaten wilt installeren of dat u een bedrijf bezit en geld wilt verdienen. In beide gevallen is het de moeite waard om een kijk eens naar ons ervaringsverslagwaar u alles kunt lezen wat u moet weten.

  🤑 Kan ik geld verdienen met het opzetten van speelautomaten?

  In Nederland mag je alleen met een vergunning van het Ordnungsamt Koop of huur speelautomaten en verdien er geld mee. Er moeten echter veel eisen in acht worden genomen, zoals de bescherming van minderjarigen. In ons blogartikel kunt u meer lezen over waar u op moet letten.